Husk meg
Brukernavn
Passord

Gjermund Borger Hansen

Bilde av Gjermund Borger Hansen
Posisjon Midtbane
Alder 41 år (01.01.1983)
Fødested Skiptvet
Høyde 180 cm
Nasjonalitet NO Norge
Sesonger på a-lag 3
Obligatoriske kamper 58 (51 serie, 7 cup)
Andre klubber Skiptvet IL (-1999). I tiden etter FFK: Borg Fotball (2003), Løv/Ham (2004-07)

Biografi


Stortalentet Gjermund Borger Hansen hadde allerede fått 8 G17-landskamper for barndomsklubben Skiptvet IL da han som 17-åring kom til FFK før 2000-sesongen.

De tok ikke lang tid før unggutten etablerte seg på FFKs midtbane, og i 2001 var en rekke eliteserieklubber ute etter å sikre seg 18-åringens underkrift. Lyn, Brann, Moss og Vålerenga meldte alle sin interesse, men på grunn av skolegang ved St. Olav vidergående i Sarpsborg, valgte Borger Hansen i stedet å skrive under på en ny ettårskontrakt med FFK.

- Det er klart det frister veldig med slike klubber. Likevel vil jeg prioritere det siste og veldige viktige året på skolen. Jeg tror ikke det hadde latt seg kombinere med satsing på så høyt nivå. Hadde jeg vært ferdig med skolen nå ville nok valget ha blitt et helt annet, røpet midtbanespilleren til Fredriksstad Blad 8. august 2001.
- På en annen side er jeg også veldig godt fornøyd med å spille i FFK. Miljøet er godt og treningene bra. Jeg tror ikke jeg har vondt av å bli værende i FFK en sesong til.

Innledningen av 2002-sesongen ble spolert av skader, men Borger Hansen kjempet seg etter hvert tilbake på FFKs midtbane hvor han nå hadde fått selskap av blant andre Roger Risholt. Senere i sesongen ble også ringreven Kent Bergersen hentet inn, noe som gjorde at det ble mindre spilletid for unggutten.

Etter at opprykket til 1. divisjon var sikret, valgte Gjermund Borger Hansen å melde overgang til hardtsatsende Borg Fotball. Det ble bare ett år i Sarpsborg før ferden gikk videre til Bergen på grunn av studier. Her ble det spill for Løv/Ham, og allerede i sin første sesong var han med på å spille laget opp i Adeccoligaen.

Etter sesongen 2007 kunngjorde Hansen at han ville legge opp som fotballspiller for å fokusere på jusstudier.

Gjermund Borger Hansen har 14 kamper for Norges alderbestemte landslag.

Les mer om Gjermund Borger Hansen:
NFF
Wikipedia

Oppdatert: 3. april 2009

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340