Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 23 aug 10, 09:31

Opprinnelig postet av Magnum

Opprinnelig postet av Per Egil

Hyggelig video hos Drammens Tidende

Jeg blir stolt av å være fra Fredrikstad når jeg ser sånt. Kudos til alle involverte.

Det var litt sånt jeg sikta til i denne tråden nylig. Men jeg registrerte at en del tydeligvis hadde andre meninger om åssen det burde være når supportere fra to motstanderlag møtes.

Mjæh. Jeg kan bare svare for meg selv (jeg var jo en av de som svarte deg i den andre tråden). Jeg synes det er kjekt at man kan omgås som dette, men jeg har full forståelse for dem som holder seg unna mingling med motstandernes fans før kampen. Man har jo stikk motsatte ønsker for selve fotballkampen - og det er jo kampen som er grunnen til at man har dratt på tur. Når det er snakk om to lag uten noen spesiell rivalisering seg imellom (som i går) har jeg ingenting imot at man skal kunne være i samme pub, og gjerne synge mot hverandre i all vennskapelighet. Jeg har selv vært med på slikt, for eksempel på et par bortekamper mot Odd hvor det vel var ca 50 mann som sang FFK-sanger på en Odd-pub i Skien sentrum.

Men rundt kamper som FFK-Sarp, VIF-LSK eller RBK-Molde hører ikke slikt hjemme. Det blir ekstremt kunstig. Jeg vil for eksempel ikke sitte ved siden av en person som gladelig hiver seg på når smurfefansen synger "reis opp hvis du hater Fredrikstad". Da synes jeg egentlig mer om at bortefansen "tar over" en pub i timene før kamp - merk, ikke stampuben til hjemmelagets supportere.

I Trondheim, hvor jeg bor, har Rosenborg-fansen sin egen pub (nå faktisk på stadionområdet), mens bortefansen gjerne samles på puber i sentrum (Three Lions, Lille London og lignende steder). Jeg synes egentlig det er bedre.

Man trenger ikke kaste ting på hverandre og bråke. Men man skal ikke forvente at alle vil være med på kyss, klapp og klem før kamp heller.

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340