Husk meg
Brukernavn
Passord

Tips oss

Mye av aktiviteten bak ffksupporter.net baseres på et godt kildenettverk og gode tips.

Det er umulig for oss å vite alt som skjer bak kulissene i Fredrikstad Fotballklubb. Vi setter derfor stor pris på alle tips som redaksjonen kan grave videre i. Ingen tips er dumme eller for små, så ikke nøl med å sende inn dine tips. Linker til FFK-relaterte nyhetssaker i andre medier tas også imot med åpne armer.

Vi har valgt å gi dere muligheten til å være anonyme tipsere. Ved å huke av dette valget, så vil ikke informasjon om deg bli sendt inn til oss. Det eneste vi kommer til å motta er teksten du forfatter. I praksis betyr det at ip-adressen og eventuell annen brukerinformasjon ikke blir koblet til ditt tips. Man vil derfor være helt anonyme overfor redaksjonen og alle andre lesere av ffksupporter.net.

Det er fordelaktig om man legger ved en mailadresse. Da har vi mulighet til å følge opp eventuelle tips, men dette er altså ikke et krav.

Tips som resulterer i artikler vil bli kreditert dersom tipseren selv har et ønske om dette. I slike tilfeller kan man selvsagt ikke være anonym, men gjengangspseudonymer eller brukernavn er tillatt. I så fall må dette spesifiseres i tipset.

Fyll ut skjemaet
Valg
Identitet

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340