Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 26 jan 06, 21:22

Jeg tror den lagoppstillingen A. Scheie har satt opp er veldig aktuell! 

Snakka med Martin W. og han trodde sjansene var veldig store for at de skulle spille i denne 4-2-3-1 formasjonen, og da var visst nærmest bestemt at Kvisvik skulle ligge i midten av denne offensive trioen..

Synes denne formasjonen virker veldig spennende! Det som i tillegg er positivt synes jeg er at vi har god dekning på de fleste plasser, bortsett  fra på backene som vi har diskutert i det vide og brede..

Har flere spillere som kan gå inn å gjøre en god jobb på de forskjellige plassene i denne formasjonen.. I forsvaret har vi anvendelige Tronseth som kan spille i alle(?) fire plassene bak, pluss at vi har spennende Magnussen.
På midtbanen kan Berg, Ramberg og muligens også Tronseth gå inn i en av de dype rollene.. Offensivt har vi mange forskjellige kombinasjoner som kan fungere godt..
På topp er det vel mest aktuelt at enten Hoås eller Toth spiller..

Må i tillegg si at spillere som Tarik, Toth og spesielt Tronseth imponerte meg i kampen mot IFK, og jeg håper og tror at laget kan gjøre en bedre sesong i år enn i fjor!

---------------------------

"I FFK blir det ikke ansatt noen trener som vil spille ekstrem «Drillo-fotball». FFK-stilen skal dyrkes. FFK skal ikke bare gjenkjennes på draktfargene, men også på spillestilen!"
Sitat Frode Kværneng, 1. april 04- Aprilsnarr?

-Ullo


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340