Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 nov 05, 14:39
Endret: 23 nov 05, 14:40
For å svare både deg og Ebenfalk2.  Jeg er selvsagt enig i det både du og han prøver å si, nemlig at det beste ville vært å hatt to spillere på hver plass, slik som Rosenborg og Vålerenga har. De kan rokkere rundt på laget uten at det får helt store betydninger.

FFK er ikke i en slik posisjon ennå, vi er i oppbygningsfasen for å kunne ha dobbelt opp på alle plasser. Akkurat nå er det keeperplassen som trenger et solid førstevalg, dernest (mener jeg) at vi bør kunne få inn en ren høyrekant (eller høyreback)  som kan heve laget. Etter to, tre solide forsterkninger der så tviler jeg på at det er særlig penger igjen til å forsterke andre lagdeler. Skulle vi få tak i flere spillere da, vil de mest sannsynlig være på Peters sitt nivå.

Det jeg mener med det hele er med andre ord; frem til FFK faktisk har klart å skaffe seg en tropp som nesten kan stille to gode lag ser jeg at Peters blir i klubben. Jeg er for at klubben sakte men sikkert henter inn solide forsterkninger til klubben. Dette er ikke gjort på et år, men over flere. I år vil i hvert fall keeper bli prioritert, og så vil jeg tro en høyrekant vil komme. Til neste år kan vi hente inn solide forsterkninger på andre plasser hvor det trengs, men ettersom dette først er om et år, og vi allerede nå trenger back-up på flere plasser, ser jeg helst at Peters blir til vi finner disse erstatningene.

For det er vel bedre at Peters blir så lenge det er plass og behov for han. Om han ikke innehar toppkvalitet på de plassene han behersker, så er det vel bedre å ha en spiller som gjør det noenlunde bra, enn å ikke ha noen spillere i det hele tatt.

Jeg er i hvert fall ikke for omskolering av midtbanespillere til forsvarsspillere slik du vil. Det vil på sikt, tror jeg, trekke ned kvaliteten på det de egentlig var gode på. Det ingen naturlov som sier at en toppspiss vil gjøre en god jobb som venstrekant, for det er en hel annen type jobb. Du nevner Risholt som midtstopper og Bjørkøy som høyreback. Jeg kan jo nevne Hoås som venstrekant. En god spiss, men spilte dårlig som venstreving.

Dessuten, omskolering til ny posisjon er ikke noe som er gjort på en dag. Hvis vi foran en viktig kamp plutselig mangler en midtstopper på grunn av skader, ville du da kastet inn for eksempel Ramberg eller Brenne som midtstopper, eller brukt Peters som faktisk har spilt i posisjonen før?

---------------------------

Billett tur-retur Oslo/Sola: 862 kroner
Kampbillett 120 kroner
Å være én av 10287 3. august 2005: Fantastisk
Å se Dagfinn Enerly på beina igjen: Ubetalelig


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340