Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 17 nov 05, 15:37
Eggen, Drillo, Normark, Rekdal og de fleste klubbtrenere er stort sett alle rimelig gode. 
Men alle er ikke gode til alt, dette har de enkelte trenerne ofte problemer med å innse selv.

Dette er også et sportslig ledelsesproblem, det å se hvilken "total" trenerkompetanse som trengs for egen klubb .

Tar vi utgangspunkt  i FFK så fikk FFK den absolutt beste treneren til å føre de fra 2.div til eliteserien. Med engasjementet han skapte (som var kanskje det absolutt viktigste Eggen har gjort for fredrikstad) førte han FFK til toppdivisjonen. Når vi så kom dit hadde han ikke kvaliteter nok til å kvalitetssikre stallen godt nok når sesongen startet. Selv 10-12 tap i treningskampene bidro ikke til å det ble tatt aksjon på spillersiden (det var penger tilgjengelig) til å se dette tydelig nok. Med maksimal uttelling på ettersommerens spillerkjøp og stang inn i kampene klarte vi å overleve det første året i tippeligaen.

Med Drillo kom den spiller -og laganalytiske kunnskapen inn i huset, men hans egenskaper til å motivere ulike mennesker var ikke spesielt god. Etter å ha tapt 10 2. omganger på rad og folk begynte å lure på om de var godt nok trent så svarte Eggen at "trening er så mangt"! Og det er jo sant, men målingene av en idretttsutøvers kondisjon er ikke så mangt. Den er enkel åmåle. Ergo; dette hadde ikke trenerne (Drillo, Eggen, Ahlsen) kontroll på!

Dette er ikke hets, dette er ikke kritikk, dette er et signal fra meg om at trenere er som ledere, gode på noe, dårlige på noe, men de ser sjelden sine egne begrensninger. Derfor er det ledelsens ansvar at denne kabalen alltid går opp.

Dette hadde den gjort med Eggen som motivator, Drillo som analytiker samt egen ressurstrener i 2006
Nå må derfor FFK tenke på hvem som til året skal fylle ut den påtenkte rollen til Drillo og paralelt oppgradere Ahlsen til også å være ressurstrenner, eller ansette egen for dette.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340