Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 16 nov 05, 16:36
Opprinnelig postet av oasis
Opprinnelig postet av frekkrik
Var nok en av de første som skjønte hvor dette måtte gå! Flaks det ikke gikk enda verre!
Som han sier, det største problemet han så var forsvaret! Jeg ville da håpet at man tenker angrep er det beste forsvar, men kan noen med hånden på hjertet si det var denne taktikken vi spilte på i noen kamper?? Når man anseer forsvaret som "dårlige", nå mener jeg Raio å Bora er to av de beste i Norge, da satser man vel ikke på å forsvare seg...?

Skjønner uansett ikke hva han mener med:  Det ble litt vanskeligere å gjennomføre dette enn hva jeg hadde trodd i og med at vi har to utenlandske forsvarsspillere i Raio og Bora, som ikke har vokst opp med dette, slik som de fleste norske midtstoppere har. Dermed fikk vi en større utfordring enn først antatt! 

Da føler jeg han sier at hadde han hatt norske midsttoppere, hadde det vært enklere å drille forsvaret... På hvilken måte?!?! Er nordmenn bedre til å forsvare seg? Er det språkproblemer han mener? Hva er det de ikke har vokst opp med, som ødela målsetningen hans om å slippe inn 26 mål med hele 18 mål?!?!


Det skal også legges til at både Raio og Bora ikke har vært fornøyd over egne prestasjoner iår. Jeg er en ivrig FFK supporter, men jeg kan med hånden på hjertet ikke klare å si at slik de spilte i år, så er ikke det blant de beste midstopperne i Norge. Jeg synes bege to er knallgode, men skuffet i sesongen som har vært. Mener du virkelig at Fredrikstad forsvar har vært suverene i år?

De har heller ikke vært dårlige, men vi har sett kamper der jeg mener det blir gjort banale feil. Et eksempeler Brann kampen hjemme på stadioen. 

Anders


Nei, det er nettopp det! De var fantastiske i fjol, men ikke i år.. Da må det være noe som har slått feil ut i år, kontra i fjol...
Her kan man ikke legge skylden kun på spillerne.. Man forandrer ikke på noe som fungerer, å jeg må si de fungerte meget bra på høsten i fjol.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340