Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutten

A-lagspiller

Ble medlem: 12 apr 05
Innlegg: 286

Lagt til: 13 nov 05, 17:31
Hareide skulle "frelse" fotball- Norge og føre landslaget til mange mesterskap. Det er for tidlig å kommentere om mesterskap (flertall), men han har faen ikke frelset noenting. Hver gang en spiller blir framhevet i mediene, det er først da dem kommer i landslagsvarmen. Bare se på Doffen, Marius Johnsen, Grindheim og Valencia. Alle har blitt spådd store framtider i mediene, og det er først da Hareide tar dem inn i varmen. Jeg tviler sterkt på at Åge i det hele tatt hadde tenkt en liten, ussel tanke på Doffen, Grindheim eller resten.

Solli får jo spille hver kamp nesten. Offor ikke bruke en ordentlig høyreback eller høyreving? Vi har jo mange som klarer seg bra i de posisjone, faktisk ganske mye bedre enn hva Solli gjør. Bare fordi han er "god" på midten en gang i milleniumet, så betyr det ikke at han alltid er like god. Jeg syns ikke Solli skal få spille så mange fler landskamper om han ikke presterer på et landslagsnivå på kampene hos RBK og med flagget på brystet. Det hjelper ikke kamp utfallet om Solli er god på treninger.

Åge er ingen "stor trener", som alle skal ha det til. Om det ikke blir EM eller VM spill innen 2010 syns jeg han bør gå. Norge kan kvalifiseres til mesterskapene og komme videre fra gruppespillet i begge mesterskapene. Det har vi så absolutt kvalitet til. Hvis ikke er jeg for å åpne døra.

---------------------------

FFKgutten


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340