Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 06 nov 05, 11:45
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Drillos alternativ til trener holdt oss vel i nedrykkskampen i hele fjor? ALLE har like mye skyld og ære for det som har skjedd, skjønner ikke at det skal være så vanskelig å forstå. De sier det jo selv. "Det må de si" er det mange som tenker, men de må ikke det...


Idoformklyster
Mener du eller andre innpå her att det er negativt og prøve å finne skyld eller lete etter feil?

Hvordan skal klubben gjøres bedre og utvikles da?Ved og lete etter feil og mangler og feilprioriteringer blir man i stand til og rette opp disse og forhpentligvis utvikles og bli bedre.
Som Drillo sa her om dagen blir klubben stadig bedre men det gjør også alle de andre. Det gjelder og være i forkant av utviklingen.
Hvorfor skal ikke ledelse gås etter i sømmene? Bør det være noen forskjell på de og spillerne. Spillerne blir jo hele tiden evaluert, og om Feks Drillo veier og finner en spiller for lett, blir han ikke gammel i klubben.
Ikke nødvendighvis noe galt i det, men det burde i høy grad også gjelde ledelse og trenere samt styre og stell.
Ingen børe ha friplasser synes jeg
Og nei, jeg hater ikke Drillo, og betviler ikke hans faglige kompetanse, men han mellomenneskelige egenskaper stiller jeg meg sterkt tvilende til.
Hans evne til og motivere og skape selvtillit tror jeg nok kommer godt i skyggen av Eggens egenskaper.
Men som en analytiker i bakgrunnen uten og ha så mye med spillerne og gjøre har jeg tro på.

Samt att jeg uten og vite, men inntrykket jeg sitter igjen med er att Mokklebost har vært en pådriver for og gjøre klubben mere lukket. Det tror jeg ingen er tjent med.

Stor mulighet for att jeg tar feil, men det er jo nettopp derfor vi bør debattere det. Man bør ikke kalles drillohater eller mobber av den grunn.
Jeg tror det er mye smartere og gå ledelsen litt i sømmene (i likhet med hva ledelsen gjør med spillerne)i stedet for og være naiv å tro att bare ledelsen sier det, så er det rett.

Det er nok sunt og fjerne "forsvakende"ledd i den delen også, samt forsterke her og der. Ja, jeg mener vi kan sammenligne ledelse og støtteapparat med en spillertropp på den måten

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340