Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5545

Lagt til: 04 nov 05, 13:48
Opprinnelig postet av stjernengutt

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Opprinnelig postet av ajg
eggen kom tilbake i manesjen igjen og tok over mange av oppgavene til drillo..


Hvor har du dette fra? Hva ble forandret og når? Da snakker jeg ikke om titler, men de praktiske daglige gjøremålene. Hva er det KTE har gjort i høst som han ikke gjorde tidligere i sesongen?


Hva mener du om årets sesong kanovetalt?
Er du storfornøyd og mener lite burde vært gjort anderledes?

 

Evner du og se noe som helst galt med FFK og styrets uttalelser og avgjørelser?Kan Drillo ha svakheter som alle andre mennesker på jorden?

Eller er han Gud?



Jeg stilte noen konkrete spørsmål. Kan ikke se at kommentaren din var svar på dette. Men når jeg først er igang kan jeg jo svare deg. Det er flere ting jeg mener burde vært gjort annerledes. Man burde scoret noen mål til og sluppet inn noen færre. Generelt er jeg storfornøyd. Det kunne nemlig ikke falle meg inn å gå å være sur fordi fotballkamper ikke går som jeg ønsker. Jeg gleder meg til vær serierunde og føler spenningen under kampene. Vinner FFK så er det flott. Gjør de det ikke så overlever jeg nok det også. Det er ihvertfall ikke viktig for meg å gi noen skylden for at laget taper. Jeg tror mange av dette forumets brukere opplever å få egoet sitt såret etter noen dårlige resultater, og derfor må finne syndebukker.

Som sagt ville noen flere mål, bant annet 2 straffer, og noen færre(keepertabber)  imot ville dette sett bedre ut. Når det ikke ble som det ble er det fordi enkeltspillere feilet der og da. Personlig finner jeg det vanskelig å legge skylden på styret for det!? Men med styret mener du vel generelt ledelsen du også. Når Aafk gikk opp til 0-1 på stadion stod Sørlie i mål å så etter ballen. Han kunne ha rukket den. Jeg så ikke noen i ledelsen som var nær nok til å ta det skuddet. Men du mener kanskje de burde vært der?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340