Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 19 aug 05, 10:35
Endret: 19 aug 05, 10:38
Opprinnelig postet av Costanza
Et særdeles formsvakt Brann-lag, med viktige spiller ute med karantene, er heller ikke så fryktinngytende at man bør legge seg på defensiven. Hvis vi skal begynne å prestere på bortebane, så tror jeg det er på tide at vi tør å angripe motstanderen. Ikke bare forsvare seg og vente på at de gjør feil. Det har ikke funket en eneste kamp til nå.


Kunne ikke vært mer enig, nå har vi vel ingenting å tape på å satse offensivt på bortebane? Det irritererer meg at Drillo fortsatt sverger til 4-5-1, uansett hvordan enkelte vi påstå at formasjonen ikke sier så mye om hvordan vi spiller, så gjør det for så vidt det. 4-5-1 = En spiss, 4-4-2 = 2 spisser, som regel i hvert fall, og vi har vel eksperimentert nok med spisser som blir flyttet til vingene nå?

Har irritert meg grundig over Drillo når han bytter til 4-5-1 lenge nå. Under Rosenborgkampen presset og presset vi Rosenborg, de fikk ikke til en dritt når vi kjørte frem folk. Så legger Drillo om til 4-5-1 og legger seg bakover på banen, og med en eneste gang så begynner Rosenborg å ta over spillet og skape sjanser på sjanser. Er det virkelig så vanskelig for han å se slikt? Legger du deg bakpå, kommer lagene du møter i angrep oftere, med større bredde og flere valgmuligheter. Og når forsvaret har en tendens til å trekke lengre og lengre bak når motstanderne angriper så er de brått en god del som svirrer rundt sekstenmeteren vår. Greit nok at spillerne våres blir slitne, men sett inn på en ny spiss da i tilfelle!

Med lavt press og 4-5-1 inviterer han jo enkelte ganger mostanderen inn på egen banehalvdel for å score mål. Med høyere press kommer de i hvert fall ikke så mange og så ofte. Og skulle vi få et tidlig mål i mot, så er ikke Drillo den som tenker på å ta igjen det målet med det første. Han har med å gjøre de offensive byttene rimelig sent. Husker vi lå under for et eller annet lag, vi spilte vel 4-5-1 og Toth kom inn for Brenne på overtid, selv om vi hadde ligget under en god stund.

Jeg driter i hvert fall om vi taper 1-0 eller 2-0 borte, så ligger vi under 1-0, så er det jo bare å fyre løs fremover og håpe å få med seg et poeng, ikke sikre inn et 1-0-tap.

---------------------------

Billett tur-retur Sola: 862 kroner
Kampbillett 120 kroner
Å være én av 10287 3. august 2005: Ubetalelig


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340