Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 04 sep 03, 18:41
Flott at sambagjengen er voksne nok til å ta hensyn til de innvendingene vi har kommet med. Og hva gjelder diverse avstemninger, så er hvertfall avstemningene på f-b.no bare tull og tøys.

Gikk inn og avga min stemme med Internet Explorer. (Siden det er hemmelige valg vil jeg ikke oppgi hva jeg stemte;-)) Gikk senere inn på nettet med Opera, og da var det fullt mulig å stemme igjen. Og det var heller ikke noen sperre mot å stemme en gang til med IE da jeg gikk inn med den nettleseren igjen for moro skyld for å teste om systemet til f-b.no virkelig var så dårlig som det kunne se ut til. Det betyr dermed at alle avstemninger på f-b.no må tas for det de er; lett manipulerbare. Som om ikke nettavstemninger er usikre nok i seg selv... Dette er faktisk noe f-b.no bør gjøre noe med eller rett og slett bare kutte ut avstemningene sine.

Videre så er Plankehaugen klare for fakkeltog. Han som skaffet oss fakler i fjor har fortsatt 800-900 fakler igjen som ligger klare til fest i år (eller neste år hvis alt ikke skulle gå veien alt nå) :-)

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340