Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

elin

Juniorspiller
Ble medlem: 31 mar 03
Innlegg: 156

Lagt til: 03 sep 03, 08:30
Endret: 03 sep 03, 08:39
Gøran: Det jeg mener med mindretall, selvom om det kanskje var noe feil bruk av ord, er at jeg tror ikke dette forumet blir brukt av "mannen i gata".

Altså tror jeg egentlig ikke alltid at dette forumet kan bevise hva som "rett" og hva som er "galt. Enten det har seg med musikk på stadioen å gjøre eller om noen av spillerne gjør det dårlig/bra etc.

Generelt blir sider som dette brukt av de som er "ihuga fans". Er nok en og annen ellers som er inne, men som ikke er så engasjert i diskusjonene. Derfor tør jeg påstå at stort sett ingen av diskusjonene på denne siden og sider tilsvarende dette, er representative for hva "alle" mener...

Håper du skjønner hva jeg mener med dette... Og, nei, det er ikke ment for å provosere, bare forklare hva jeg mente med ordet -mindretall-

Dessuten skjønner jeg også de som ikke vil at det skal bli spilt samba eller annen musikk under kampene, bare så det er sagt. Men tror dessverre ikke på den filosofien at alle kan være enige... Men er absolutt diskusjonsverdig-det er jo dette forumet et stort bevis på.

Ha en fin dag!!! =)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340