Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 20 aug 03, 02:11
Endret: 20 aug 03, 02:13
Plankehaugen har et kjempepotensiale på lang sikt selvom vi ikke er så mange syngende nå. Men vi har hatt en jevn og fin økning hele tiden. Selvom jeg og andre i Plankehaugen gjerne skulle sett at noen flere tok turen over til Lange Stå fra Hovedtribunen, så synes jeg vi har fått mye ut av situasjonen i år med stadig bruk av rop fra side til side som for eksempel "Røde og hvite er de beste!".

Diskusjonen om hvorvidt man er dårligere supportere om man sitter, er dødfødt. Men jeg synes det har vært litt dårlig respons på medlemsfronten fra Hovedtribunefolket. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på tifoen i år, men det er kanskje på tide at noen flere på Hovedtribunen får med seg at tifo koster penger, masse penger! Vi må fort ut med 60,- kroner for ett bluss, og Flaggstengene på de store flaggene våre holder sjelden mer enn en sesong. De koster omlag 500,- per stk.. Dette var bare to eksempler. Så meld deg inn og støtt oss på den måten eller sett inn penger på tifokontoen vår. Heldigvis har vi gode og gavmilde sponsorer som har stilt opp for oss, men det hadde vært en ekstra trygghet om flere kunne melde seg inn. Ved å melde deg inn i Plankehaugen, viser du at du setter pris på jobben vi gjør selvom du sitter på Hovedtribunen. Samtidig hjelper du oss med bokstavelig talt å sette farge på kampene.

Videre så skal jeg få lagt ut litt mer info om tifo på plankehaugen.no. Selvom du sitter på Hovedtribunen og ikke orker/har lyst til å stå og synge, så er det likevel fullt mulig å hjelpe til med tifo etc.. Vi skal også forsøke å få i gang en tifogruppe i løpet av høsten. Jeg skal komme tilbake med mer info på plankehaugen.no og litt her i dette forumet. Kanskje vi klarer å få med alle på Stadion på en gigant-tifo i løpet av høsten?

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340