Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 18 mai 05, 14:27
Opprinnelig postet av Marensius
A.Scheie: Mye ligger nok i innsatsen som det snakkes om her, men hovedsakelig er det spillestilen det legges opp til mot Vålrenga og Rosenborg, hvor vi legger oss alt for langt tilbake på banen. Som nevnt har vi jo hatt utrolig flaks at vi har tatt med oss 4 poeng fra de kampene. Mot Rosenborg på lerkendal i fjor spilte Fredrikstad sitt eget spill. De misset også på en straffe som kunne forandret kampbildet betraktelig. De kjørte raske overganger fikk til en del fint spill langs bakken, men det var den nevnte midtbanen i mye bedre form. En Risholt som kunne slå en følsom pasning etc... Til nå har Risholdt ikke hatt så følsom fot. Pasningene har gått over stokk og stein.

I år har overgangsspillet vært fraværende. Og alt spill mot etablert forsvar har stort sett vært å lempe ballen opp i rom uten spillere. I fjor forsøkte Fredrikstad å spille seg gjennom midtbanen med innlegg etc.. noe som ved flere anledningerer lyktes godt med. I år, bortsett fra noe i Brannkampen og hele andre omgangen mot Lyn har det vært fraværende. Derfor er jeg veldig kritisk til det de har prestert. I stedet for å gjennomføre drillostilen, med raske overganger blir de stående igjen i eget forsvar. det er ikke noe bevelgelse fremover på banen. Det går rett og slett for sakte i lengderetningen. I tillegg har det florert med feilpasninger i år, alt fra 2 meters pasninger til lange pasninger på 30 meter. Det har heller ikke vært så mye tegn til den offerviljen som spesielt var der på høsten i fjor hvor alle ofret seg 200%.

Men når angrepsspillet begynner å sitte kan det bli morro, men som sagt det de har prestert mot VIF,RBK og hamkam i år har vært helt skremmende, laget har lagt seg alt for langt tilbake på banen. RBK og VIF er gode lag, men de har ikke vært i form, de fleste andre lagene i tippeligaen har spilt jevnt mot disse lagene, så det er ikke noe grunn til at FFK også skulle hatt mulighet til å prestere langt bedre mot VIF og RBK. Derfor er jeg veldig skeptisk hvis laget skal legge seg på egen 16 meter mot alle lag som i utgangspunktet er bedre på papiret.


Siden alt har vært så skremmende dårlig, Marensius, så er det jo helt utrolig at vi har fått med oss 10 poeng etter 7 serierunder. Det er 1 poeng mer enn vi hadde etter 15 serierunder ifjor.

:D:D:D:D

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340