Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pss

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 673

Lagt til: 19 apr 05, 00:34
Endret: 19 apr 05, 00:36
sørlie 6.
- Slurvete igangsettinger - men gode og viktige redninger mot slutten drar opp.

bertelsen 5
- En litt nølende start, spiller på seg selvtilitt og har full kontroll i resten av matchen. Spiller på det trygge.

zivkovic 7
Roen til Zivkovic er vel hans store egenskap. Spiller med trygghet og autoritet. En stor spiller som Egil Østenstad er store deler anonym pga. Boras ferdigheter.

helland 6
Spiller godt sammen med Bora, og deres komplementere ferdigheter er viktige. Helland går i duellene, mens Bora faller av. Nok en god kamp.

czwartek 4
- Kommer aldri inn i kampen. Det hele blir bare greit. Sliter litt med Kopteff på kanten, men nå skal jo det sies at Kopteff ikke er noen hvilken som helst.

enerly 6
En viktig brikke i årets FFK lag, slår ofte assisten til målene. Hans kreativitet og den eminente kremfoten er absolutt til stedet, selv om han forsvinner i perioder.

risholt 4
Jobber alltid iherdig, men det var ikke Rogers dag i dag. Mye gikk på tverke. Roger er vel den som er lengst unna sitt toppnivå i dag. Jeg synes at våre fem på midten burde hatt mere kontroll i større perioder.

brenne 5
Simen løper og løper, ofte mye i mellom. Har han dagen skal man lete lenge etter noen som er bedre. Hans gode fotballforståelse gav ham et flott mål i dag, samt et poeng bedre på børsen.

ramberg 7 BB
God kamp av Ramberg, viser at han absolutt holder tippeliganivå. Jobber, sliter og takler samtidig som han går på dybdeløp. Mannen har alt, god teknikk og en enorm spilleforståelse. Gleder meg til fortsettelsen.

hoås 6
For en teknikk, herjer tidvis med sine motspillere, vant samtlige dueller i lufta. Vakkert mål. Den nye publikumsyndlingen på stadion mon tro?

ringberg 7
Det er spilleren for laget, kapteinen som går foran, med 100 % innsats. Oppoffrende og god, det eneste som manglet var målet. Men det kommer når han spiller slik som ha gjør.


Ps.

- Våre kanskje to beste spillere på høstsesongen er skadet (West og Raio)

- Yerland bør snart få debuten.

- Vi har solid benk i form av (Wiig, Kristen V. , Koskela, Peters)

Dette lover bra folkens. I fjor fryktet jeg RBK, nå fryker RBK oss.

---------------------------

Vi mistet aldri troen - Vi har oppnådd mer en forventet år etter år, vi møtte motgang, og snudde den til seier. Pass dere Fotball Norge: "Man leker ikke med ild"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340