Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 18 apr 05, 22:58
sørlie 8
knallgod kamp av steinar.viser at han fortjener plassen med flere gode redninger.kommuniserer flott med forsvaret som er meget viktig.

bertelsen 5
varierer kraftig i prestasjonene.alt for mange grove feilpasninger på egen banehalvdel,som fort kunne resultert i viking mål.spiller seg opp ved gode og kloke taklinger.lite med offensivt.

zivkovic 9
hvilken kamp av BORA!fantastisk spiller å ha bak i en slik kamp.enestående i alt han foretar seg.nøytraliserte østenstad,sigurdsson og senere kovacs!

helland 9
må innrømme at helland overrasket meg positivt.fantastisk kamp av bergensern!trondsen klart 3valg i øyeblikket.taklet og vant masse dueller!

czwartek 6
syns sidebackene skuffer litt idag.lite med offensivt og noe usikkert spill defensivt.kom inn på kort varsel så OK.

enerly 8
strålende kamp så lenge han orker.2målgivende og er en kreativ spilletype vi er avhengig av.spiller godt på små flater.kremfot!!

risholt 6
roger på godt og vondt idag.tidsvis meget god,for så å forsvinne helt.blir litt løpende i mellom.regener med at han kommer sterkere tilbake!

brenne 8
simen slet i 1omg.ble løpende alt for mye i mellom.innsatsen dog uplågelig.gjør en enorm 2omg med blant annet en fin scoring.bra kondis!!!

ramberg 7
positiv kamp av ramberg.han er veldig ballsikker og tacklingssterk.jobber og sliter.perfekt kamp for hansi å delta i.

hoås 7
mannen eier jo flanken i store deler av 1omg.med flotte teknikk,innsats og nydelig scoring!blir borte i 2omg,men jobber ihvertfall bra.god hjemmedeby!

ringberg 7
legger ned en voldsom arbeidsinnsats for laget!vinner mange dueller og har et enormt arbeidsareal.spiller god pasningsfotball.kom til få sjanser men.

---------------------------

savner "svensk magi" allerede


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340