Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 21 des 04, 16:39
Huff! Her var det mye rart... For det første: Jeg var en av de første til å ønske Egil Roger Olsen hjertelig velkommen til Fredrikstad. Etter kampen mot Sparta fikk Egil komplett sett med Evig Aristokrat, Plankehaugenjakke, bøkene til Jon S og Plankehaugenkalender. Dermed burde han ha gode muligheter til å bli litt bedre kjent med Plankehaugen i løpet av julen, hvis han vil og har tid til å lese litt.

For det andre: Vi har ikke noe styrevedtak på at det ikke skal synges på treningskamper. Vi har snakket om hva vi skal gjøre på kampene i vinter, og det var ingen stor stemning for å overorganisere syngingen på treningskampene. Det har generelt vært veldig vanskelig å få folk til å synge mye på treningskamper tidligere. Ifjor vinter organiserte vi synging på treningskampene mot Moss, Rosenborg og Brann. Derfor satser vi på å ordne et felt til Plankehaugen til hver kamp. Men hvor mye synging det blir, får være opp til dem som møter opp.

Resten av kritikken og en del sure oppstøt som er hinsides det meste jeg har vært borti tidligere, skal jeg ta for meg i det som trolig blir tidenes lengste svar på en debatt på www.plankehaugen.no. Hvem som blir slaktet og hvem som får klapp på skuldra, blir noe av det mest spennende med denne julen;-) Det foreløpig beste svaret har forøvrig Jon Syversen gitt ovenfor. Spar resten av frustrasjonen deres til etter at dere har fått et svar. Det blir dessverre neppe før etter julehelgen.

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340