Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5568

Lagt til: 26 aug 24, 21:39

Opprinnelig postet av Holters

Er vel ikke akkurat tvil om at laget er inne i en negativ trend.

Jeg vet jeg sa, og tror også jeg skrev på dette forumet, at det var en mulighet for at vi tok eliteserien på sengen med vår ultradefensive strategi. Kun ett lag har sluppet inn færre, mens halvparten har scoret like mye eller flere (fem lag har færre kamper).

Videre mente jeg at de andre lagene ville finne ut av oss etterhvert, og at høstsesongen vil se annerledes ut resultatmessig. Dette skjedde på mange måter første sesongen i Obos også, uten sammenligning forøvrig.

Så, fotball er spill/motspill, og  når reultatene blir svakere for vår del, er ikke det eneste svaret at vi er dårligere, men kan også være at motstanderne er bedre, mot oss. Altså at de løser måten vi spiller på bedre. Både forventet og sannsynlig. Og trenden startet i god tid før treneren fra fiskelandsbyen dro til Sverige.

Det er spillere som så ut som kloninger av Messi og Ronaldo i april og begynnelsen av mai, som nå fremstår som helt ordinære. Systemet vi spilte, fikk de til å se gode ut.

I dag har jeg også lest påstander om at spillerne er dårligere trent nå, enn under forrige trenere, dog ikke her på forumet.

 

Jeg tror ikke kunstgresset på stadion hadde så mye med dette resultatet å gjøre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340