Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10070

Lagt til: 26 aug 24, 09:28

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Har prøvd meg på podcasten til F-B ett par ganger, med synes de karene er litt vel høye på seg selv, først og fremst, samtidig som de ga inntrykk av å sitte i styret ril fanklubben til Tomassen. Blir ikke mye kritisk journalistikk av sånt.

... akkurat som du er styreleder for fanklubbene til Jenssen, Begby, Åsheim, osv. mener du? Eller hadde bestemt deg for å være negativ til alt rundt Thomassen allerede før han gikk inn døra på stadion bare fordi han var færøysk? Til tross for at prestasjonene motbeviste forutinntattheten din gang på gang?

For øvrig er jeg enig i mangel på kritisk journalistikk, men heller med en annen vinkling. Med en gang det ble bestemt at Thomassen gikk til AIK, så kom det bestillingsverk på bestillingsverk med kommentarer og så videre fra Erik Pedersen om at alt stod så ille til i klubben under Thomassen. Virka mest som kameraderi fra Pedersen overfor klubben for å påvirke opinionen, og man ble historieløs over natten. Hadde de turt å komme med kommentarene mens Thomassen var i klubben så hadde det vært noe annet, men en skitpakke i etterkant er ikke akkurat noe tegn på kritisk journalistikk.

Det finnes garantert andre gode trenere der ute, men man skal ikke ta lett på det Thomassen utrettet i Fredrikstad. 

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340