Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4693

Lagt til: 14 aug 24, 23:15
Endret: 14 aug 24, 23:37
Endret av: Tøfflus

Var mye surmuling rundt meg på M-feltet i dag. Selv har jeg lite stemme etter en runde med kraftig forkjølelse, så jeg sparte den til positiv heiing og nødvendige utbrudd mot dommer.

Synes både denne kampen og den mot Kåffa bar preg av litt lavt tenningsnivå, kollektivt. Både uten ball (mange spillere avventende med å sette i gang press) og med ball (få initiativ foran ballfører, med stillestående balltrilling som resultat). I store deler av kampen spilte vi rett og slett Haugesunds midtforsvar gode, ved å slå innlegg på spisser som sto i ro.

Så skal det sies at det var jo et par virkelig fete sjanser i første omgang også. Hadde den første sittet så hadde vi nok fått en annen kamptype.

Jeg fikk også jubelen litt i halsen da jeg innså at det var noe VAR-styggedom på gang, men da ble det anledning til et ekstra "yes" når dommer blåste i gang spillet Laughing

PS: Etter nå å ha sett høydepunktene lurer jeg på hvorfor de trengte tid på å sjekke målet i det hele tatt? Traoré var da onside med ganske god margin da Bjartalid slo innlegget. Og på TV-bildet var det veldig lett å se at stussen videre ikke var fra Kjell, men fra en FKH-spiller.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340