Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5460

Lagt til: 20 mai 24, 15:15

Etter sesongstarten vi har fått i år burde det være greit å håpe på poeng på Åråsen, men LSK er et ekkelt lag. Siden vi gjorde comeback i Eliteserien i 2004 har vi møtt dem 16 ganger i tellende kamper. På de har vi vunnet fire, fått fem poengdelinger og tapt syv ganger. I tillegg har Frode Kippe skadet en haug av spillerne våre. Heldigvis har han lagt opp siden sist vi var oppe i Eliteserien. Noe positivt med å ha vært vekk fra det gode selskap såpass lenge.

LSK har fått en grei start på sesongen, men de virker ikke helt fornøyde. De klarte å gå på en smell mot Særp og Kristiansund. Det ble også braktap mot Glimt i serien, mens i cupen klarte de å slå ut serielederne. Ble også bare 1-1 mot Hamkam. Totalt 10 poeng på åtte kamper, mot våre 17. 

Laget vårt tørr jeg ikke gjette på en gang, for Thomassen kommer alltid med en finte. Enten ved å sette inn noen jeg ikke forventer eller små justeringer i formasjoner. Sist forventet jeg endringer på laget med Skaret ut og Kvile inn, men jaggu fikk Skaret fortsette fra start. Helt uventet for min del. JEg tørr derfor ikke tippe noenting... men seier blir det.

 

 

 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340