Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 15 sep 19, 20:12

Opprinnelig postet av tynter

FFK snytt for straffe igjen ??

 

Trur du har på deg rødhvite briller idag. Så bare utvisningen en gang, og det første jeg tenkte var at det der var stygt. Ble ikke overrasket over at det røde kortet kom. Veldig urutinert av Molde å gå så hardt inn i en slik duell. En takling som kan ha avgjort opprykkskampen. Nå er begge stopperne ute i neste kamp, noe som er meget uheldig for vår del.

Når det kommer til straffen så må jeg si at jeg syns det hadde vært billig i og med at ballen var på vei bort fra mål. Hadde ballen hatt en annen retning så hadde det vært annerledes. Er ikke noe tvil om at keeper ikke er interresert i ball, så det kan hende det er dommere som hadde blåst.

Hvis vi vinner resten av kampene så kan det fortsatt hende at vi ikke rykker opp. Det er ikke en heldig posisjon å være i, men jeg må vel si at med det spillet vi har levert i år så er vi faktisk heldige at vi faktisk ligger så høyt oppe på tabellen. Vi har hatt sporadiske kamper og omganger som vi har spilt ok fotball, men det har vært alt for ujevnt. som regel har vi hatt en ålreit omgang og en ræva omgang i de fleste kampene i år, og det er ikke godt nok for opprykk.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340