Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 14 okt 18, 14:18

Ny dag, og mulighet for nye tre poeng. Vi møter Stabæk 2 som ligger nest sist på tabellen, og jeg tror jeg ikke tenner opp en stor brannfakkel når jeg sier at de fleste sannsynligvis forventer tre poeng i kveld.

Etter en usedvanlig opphenting av Odd 2 i går, greide Raufoss til slutt å avgjøre kampen til sin fordel, med noe både nød og neppe. En seier i kveld er dermed nødvendig for at ikke drømmen om direkte opprykk skal gå helt i oppløsning. Moss greide imidlertid å holde Grorud til et sterkt uavgjortresultat, og med seier i kveld ser det ut til at sjansen er svært stor for at det er vi som ender opp med 2. plassen dersom vi ikke skulle klare å gå forbi Raufoss.

Vi har en nokså svak hjemmestatistikk sammenlignet med de andre topplagene, og står med 6 seiere, 3 uavgjort og 2 tap på Stadion. Faktisk har vi ikke vunnet på egen plastikk siden starten av september, så det er definitivt på tide med en ny hjemmeseier. Sjansene for det bør være nokså gode i kveld, i møte med et Stabæk 2 som har tatt 6 poeng på de til sammen 11 kampene de har spilt borte så langt i sesongen.

 Rapporter fra f-b sier at Høgmo drillet denne startelleveren på trening:

                Jenssen

Westgaard, Nielsen, Leko, Åsheim

Farah, Mæland, Rekdal, Aalbu

             Veteli, Nilsen.

En startoppstilling som ikke høres helt usannsynlig ut, spesielt mtp at Veteli så veldig kvikk ut i denne posisjonen forrige kamp. Tanker om kveldens kamp? Ønsker om endringer på laguttaket? Sellin rapporteres tilbake. Bør han starte for en Tim Nilsen som ikke har vært helt i scoringsform den siste tiden?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340