Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 26 mai 17, 20:39

Sarpen du er klart inne på noe, hovedtutfordringa til FFK var at da man i en viktig og avgjørende periode tok en beslutning vinteren 2009 og det var når Tor Kristian Karlsen ble vingeklippet, da startet den virkelig nedturen fordi selv om vi hadde en dyktig trener så hadde vi ikke ett solid nok nettverk av fotballfolket i klubben, TKK var den som skulle profesjonalisere klubben og fikk styret til å utvikle en bra plan som var bærekraftig og da Grønhagen ble syk og måtte slutte forsvant tryggheten, og  uten rette folk til å gjennomføre dette begynte nedturen, fordi styret ønsket å forfølge planen, men hadde ikke bok kompetanse for å gjøre det på rett måte, derfor blei det kaos. Det kan man blant annet takke Grønhagen, Henriksen og andre jeg ikke ønsker å navngi fordi da får jeg kjeft. Fordi de motsatte og arbeidet mot TKK slik at han sluttet, når da krisen fortsatte hele den sesongen med vanvittige ansettelser og verdivurderinger av inventar så gjorde det at alt Eggen og Harry Hansen, med Bjørn Jensen i spissen hadde skapt fra 2002-2006 

etter dette har FFK prøvd å satse med masse gjeld og lite troverdighet. Og når til slutt ASA ble lagt ned og klubben skulle bygges på nytt så måtte de Utifra det ryktet klubben hadde ble tvunget til å rense ut alt av kompetanse for å bedre omdømmet, og omgivelsene har godtatt enhver vanvittige dårlige satsning, med den ene assistenten etter den andre. Uten å heve fotball og toppidrettskompetansen i resten av systemet.

 

utiver det vil jeg våge meg på p si at den dagen Thomas Berntsen forsvinner fra SA08 så er det starten på slutten der, rett og slett fordi han er helt unik.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24