Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 21 jun 16, 03:45

Dette er vel prosesser som mildt sagt kan kalles storm i ett vannglass! Det skulle bare mangle at ikke det går en kule varmt i en klubb som sliter sportselig. Man kan jo til og med spekulere i om ikke Bakken konstruerer en konflikt med Berg for å kunne slutte før tiden. Og morro at FB kammeratene er de som har kjørt hardest på rykter og spekulasjoner den siste tiden. Må si det overasker meg for slik jeg kjenner Berg er han en ærlig og hardtarbeidende mann, ikke noe primadona nykker på den karen. Men kanskje en Nordnorsk stil kan være vanskelig for en blåmann fra Fredrikstad og takle. Vel, jeg er bare glad for at det er litt trøkk, det viser vel bare at det er noen som er villig til å gjøre en jobb!

Jaja, om spillere er missfornøyd fordi de ikke får spille, BRA, skulle bare mangle! Men ta opp kampen på treningsfeltet og ikke på kontoret til sjefen. En klubb i motgang trenger ikke spillere som setter seg selv foran laget. 

Og i en omstillingsprosess som klubben går inn i nå så bør man kanskje se fremover, at Bakken blir opprørt over at Berg tar for stor plass, så javel. Bakken er ikke her mer, og om Berg klarer å løfte FFK ut av tåka som ny konstituert leder så er nok alle Bakkens suksesser raskt glemt.. 

La fotballfolka få styre Fotballklubben.. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340