Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 17 mai 16, 18:15

Opprinnelig postet av Erikk

Vi får innlegg fra siden men inne i boksen er vi desverre alt for ofte helt hjelpeløse. Vi har en spiss som egentlig er for liten, men som prøver uten å få for mye hjelp. Å ha et system som medfører mange innlegg fra siden er jo bra hvis vi har gode spillere i boksen. Problemet vårt er at vi ikke har dette og ser gang på gang at denne taktikken ikke fungerer.

Så lie av den siste kampen, men ut fra de andre kampene sitter jeg igjen med en følelse av at innleggene som blir slått fra siden - særlig når spiller kommer nær dødlinja - blir for lite vinklet utover og keepermat.

Innlegg som blir slått 16 meters linja  og i område 5 meter straffemerke ofte er farligere og lettere å omsette i farlige situasjoner (mål).

Savner også harde innlegg i lav høyde foran mål. (ikke alt bør komme ned med snø på).

Når det er sagt så er også kontringene i siste fase for tannløse. I steden for å sette fart mot mål og ta sjanse på en avslutning. Lar de seg presse enten ut mot siden og støttepasning eller havner i sekken.

Dette handler ikke om kvalitetene til en spiss. Men mye mer hvordan laget evner og samspille og ikke minst på pasningskvaliteter.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340