Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 10 nov 14, 15:41

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Ikke noe stort poeng dette, men mange av våre spillere er både unge og relativt lette i kroppen. Når motstanderne er mer fysisk robuste, og får tøye grensen med armbruk og holding utover hva som normalt tillates, da faller mange igjennom. Noen ble etterhvert motløse. Den som viste en proffesjonell holdning og prøvde hele kampen var Olsen.

Hvis dommeren hadde ho0ldt seg til "normalen" kunne det ha blitt en jevn kamp, men det ble det ikke.

Mjøndalen er ikke akkurat drømmemotstander i en kvalik, nei. Mjøndalen veier vel ca 200 kg mer enn Fredrikstad, er et halv hue høyere i snitt, og spiller kælk i lange perioder, lang og høy ball fram på i og for seg gode spisser. Sånn sett kommer ikke Mjøndalen til å tilføre TL en jævla dritt.

I tillegg til at dommern tillot Mjøndalen langt mer arm og skulderbruk opplever jeg Mjøndalen som ekstremt sutrete, skriker når de blir takla, legger seg ned, er overtydelig i kroppsspråket, og dommern gir dem det de vil ha.

Min teori er at norsk fotball vil stå på stedet hvil inntil vi tar et tak med hvordan dommerne gjør sine ting. Sånn som det er nå blir laga straffa for gode tekniske ferdigheter. Ingenting er enklere enn å rive i stykker positivt spill med ufine midler. Norsk fotball vil ikke kommer nærmere europa med denne typen dømming, og ikke vil det komme flere på tribunen. Forbundet må da snart innse at dette ikke selger sesongkort, siden den fotballen som får lov til å blomstre og utvikle seg er den destruktive fotballen, den fotballen som bare fungerer på norske baner, siden norge er det eneste stedet i verden hvor dommern tillater det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340