Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Leirs

Knøttespiller
Ble medlem: 19 jan 11
Innlegg: 34

Lagt til: 09 nov 14, 17:31

Man kan jo like greit ryke ut med stil... Ikke én eneste stor sjanse iløpet av 90 minutter, men det var vel egentlig ikke annet enn forventet. Sånn har det vært i hele år.

Har hatt sesongkort i år også, men har aldri gledet meg til å se kamper. Det virker heller ikke som om spillerne har gjort det. Hvor er motivasjon og entusiasmen?? Det er lett å være etterpåklok, men byttene fra benken kommer som regel for sent eller så gjør dem noen bytter jeg skjønner svært lite av. Det må vel være en eller annen jr. (offensiv spiller) man kan sette inn istedenfor å sette inn en midtstopper når man trenger mål?

Offensivt så er hvertfall det her noe av det verste jeg har sett av et lag på en stund, og uansett om FFK hadde vunnet idag så er ikke laget i nærheten av Tippeliga-nivå. 

Nå var vi jo også greit heldige som greide målet (6.plass) og jeg spør meg selv om det nesten ikke hadde vært bedre og fått 7.plass. Det er ikke lenge siden man gikk ut i avisa og sa at det hadde vært krise om man ikke nådde målet. Er dagens kamp egentlig da en seier i FFK's øyne? Ikke noe glede eller godt spill, og knapt noe som kan kalles en sjanse. Jeg får heller bli stemplet som negativ, men jeg mener det hadde vært like greit og kommet på 7.plass, så man virkelig kunne evaluert sesongen og kalt det en fiasko. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340