Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 25 sep 13, 13:29

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

Syns Shaswari er meget god til å bevege seg uten ball fra ving plass, i kombinasjon med høy fart er det en giftig kombinasjon. Dessverre blir han utrolig ubesluttsom og puslete når han får ballen. Trenerteamet bør terpe to ting med han. Det første er å bli mer direkte med ball, la han studere spillere som Walcott, Pedro etc, når han får ballen i bakrom eller 1 mot 1 så må han ikke nøle, bare gå rett på. Det andre er selvfølgelig avslutninger, og da helst avslutninger mens han er i stor fart. Men jeg mener han bør spille ving, som midtspiss i 4-3-3 får man ikke brukt hans gode bevegelser uten ball, er bare å se kampen mot Ranheim. Jeg mener det var en stor feil av trenerteamet å flytte Shaswari fram, da gikk han fra å være et stort problem for deres venstreback til å bli en tam møtende midtspiss. Dessuten kom Westergård overhode ikke til sin rett på vinga. 

Derfor ville jeg endt opp med de samme 11 som Plankekæll, men med Westergård som spiss, Shaswari på ving og Rafn som indreløper. Men kun dersom Momo er skadet, hvis ikke syns jeg han bør starte resten av sesongen som spiss. Om det gir han noen gode opplevelser og gleder på fotballbanen så tror jeg vi vil få se Momo blomstre. Momo har kvaliteter i seg som vi overhode ikke har klart å få frem, litt pga skaden i 2 serierunde som ødela en del, men her syns jeg også trenerteamet har gjort en dårlig jobb med få han tilbake på banen igjen, noe som topper seg med at han blir sendt skadet på banen mot Kongsvinger(tror jeg det var).

Leste litt igjennom dine refleksjoner Snæbbus-aristokrat. Synes det er synd at vi ikke har bedre alternativer på topp enn det vi har. Synes ikke Mommo har tatt steget som man kunne forvente, han er en spennende type, men sliter ofte litt som mange andre afrikanske spillere med posisjonering og det å følge riktige taktiske valg. Rafn synes jeg faktisk fungerer bedre på back plass enn som ving. Faktisk overrasket der litt positivt. Stene er utvilsomt en target man. Han har et tregt løpesett, litt som Ringberg og har ikke levert i det siste, men han er vel den eneste på topp som har ro og selvtillit inne i boksen. At han brukes på cornere og frispark er bare helt utolig, han skal jo være inne i boksen. Må da være noe annen som kan slå disse nogenlunde presist.

Når det gjelder Shaswari, så har han vært en ubetinget skuffelse. En ting er det å terpe og studere andre, men han har helt klart store mangler teknisk. Hjelper ikke å ha mye fart når man sjelden eller aldri får med seg ballen. Hadde litt forventninger til han etter målene han scoret for Bærum, får bare ikke det helt til å stemme når jeg har sett han med ballen. Men ingen tvil om at selvtillit spiller inn og at ting kan bedre seg.

Standerholen har dessverre en lei tendes til bare å drible, ingen tvil om at han er en teknisk spennende spiller, men er faktisk lov å slå fra seg ballen noen ganger. Man mister endel overganger over at man dribler seg fast hver gang, men de få gangene man lykkes er det flott å se på. Men man skal ha lov til å prøve. Men det bedrer seg sikkert også med mer rutine i adecco/tippeliga.

Har savnet Ramberg sin ro og kløkt fra start i de siste kampene. Synes ikke det er så mange FFK spillere som med hånden på hjertet kan si de har prestert i år, men mener definitivt 37 årige Ramberg kan gjøre det. Håper han tar et år til.  

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340