Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 29 mai 13, 09:25
Endret: 29 mai 13, 09:55
Endret av: Rafn

Opprinnelig postet av jinky

Rafn: Engasjement er viktig, ingen tvil om det, men engasjement og tilhørende tautrekking hjelper lite om det dras i feil retning. Da trenger man noen som sier klart i fra hvilken retning man skal dra. At du føler deg forsmådd har jeg ingen problemer med, det er en naturlig reaksjon, det kan til og med hende at du hadde rett i det du sa. Allikevel mener jeg, uten at jeg ønsker å kneble dine meninger, at slike personlige inntriger ikke hører hjemme i media. Er man uenig så får man benytte seg av det privilegiet du hadde ved å sitte i klubbstyret. Jeg tror kritikken din hadde hatt en mye større gjennomslagskraft om du fortsatt satt og jeg syns det er et tap for klubben at du valgte å ta hatten din og gå.  

Tror du virkelig engasjementet mitt bunner ut i at jeg fortsatt føler meg forsmådd og furter 8 mnd etter at jeg meldte meg ut av styret ?

Leser du dagens f-b så ser du mye av grunnen til mitt engasjement. 

Jeg siterer:

Samarbeidsavtale fortsatt ikke på plass.

FFK Sport AS har ikke klart å få på plass en samarbeidsavtale slik Norges Fotballforbund krever. Sitat slutt.

Helt siden høsten 2009 så påpekte klubbstyret v/ Svein J at avtalen som forelå ikke var godkjent av NFF, fotballens øverste juridiske enhet, og derfor måtte fornyes etter de lover og regler NFF hadde satt opp. I dag , 3 1/2 år senere, er den fortsatt ikke på plass. Dette fordi AS Styret hele tiden , representert av Følstad, har motarbeidet dette. Følstad har vært i AS hele denne perioden med unntak av høsten 2011-tidlig 2012.

Til manglende avtale uttaler Følstad i avisa:

"Den gamle avtalen er ikke ulovlig, men er juridisk sett i strid med bestemmelsene til NFF. Vi utarbeidet i høst en ny avtale som er vedtatt av begge styrene. den er ikke signert og sendt inn for godkjennelse"

Selv i den gamle avtalen, som ifølge Følstad er juridisk i strid med bestemmelsene til NFF, står det klart hvilke mandater og rettigheter de forskjellige styrer skal ha. Bl.a skal klubb ha 100% ansvar for det sportslige, herunder organisering. Jeg vet at AS Styret v/ Følstad ønsker tilnærmet 100% kontroll også på dette. Stikk i strid med lovverket til NFF.

Spørsmålene til deg da Jinky er. Synes du det er greit at styreleder Følstad tolker avtalen slik han vil og tilsidesetter klubbens rettigheter ? Synes du det er greit at aksjonærene representert v/ Følstad "overkjører" de som representerer medlemmene i klubben (les klubbstyre) og derav bryter NFFs eget lovverk.

Klubben er til for medlemmene og ikke aksjonærene som gjennom dårlig AS lederskap bidrar til enda dårligere omdømme for klubben. 

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340