Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 07 mai 13, 17:40

Opprinnelig postet av Rafn

Klubb skal ha ansvar for alt rundt det sportslige (ansettelse av trenere/sportsplan/spillere etc.) Selv dette blander AS seg inn i uten å ha det minste kompetanse. Og da er det ikke rart at klubben saneres slik den har blitt de siste årene. Avtalen mellom klubb og AS er oppsigelig dersom AS ikke leverer det som står i avtalen. Hadde klubbstyret fått greie på at vi styrte mot et stort overskudd i 2011 på et tidligere tidspunkt enn gjennom f-b i februar 2012 , så ville sannsynligheten for at vi slo AS konk vært stor. Vi hørte i hele 2011 at vi styrte mot et overskudd på 1 mill, eller i verste fall et nullresultat. I løpet av 2011 fikk vi ikke et eneste regnskap, til tross for at spesielt Toril Johansen (som da satt i styret) maste på dette overfor AS styret i hvert eneste styremøte.Hele tiden fikk vi den ene bortforklaringen etter den andre. I stedet styrte vi som sikkert alle husker mot et underskudd på rundt 7 millioner. Og kom ikke her og fortell meg at  AS-styret ikke visste dette på et tidligere tidspunkt.

Thomas Torjusen ble ufortjent sittende igjen med "apekatten", i og med at lavere snittpris på billettene ble oppgitt som årsak. Dette er selvfølgelig ikke hele sannheten.

At AS styret, som har ansvar og kontroll på billettinntektene, først i februar over 3 mnd etter serieslutt, finner ut at snittprisen var langt under budsjetter er spesielt. Der er i hvert fall for meg krystallklart at den som sitter med rattet her ihvertfall ikke klarer å styre. 

Det å holde informasjon tilbake eller feilinformere om et selskaps solvens er vel ulovlig? Det er jo det som har skjedd: FFK Sport AS har holdt tilbake informasjon som kunne bety at selskapet skulle bli slått konkurs. For det som de facto ville ha skjedd hvis klubbstyret fikk info om den vanvittige vanstyringa av økonomien er at avtalen mellom klubb og selskap ville ha blitt oppsagt fra klubbens side, og at man derfor ikke ville ha noen annen mulighet enn å slå Sport AS konkurs, siden selskapet da ville vært ribba for aktiva. Et Sport AS uten muligheter til å selge reklame og billetter ville ikke ha livets rett.

For meg ser det ut som om Sport AS har feilinformert klubbstyret for å unngå oppsigelse av avtale for derigjennom å forhindre en konkurs med ditto tap av Værste-millioner...

Jeg vet ikke så mye om dette, men for meg høres dette ut som lovbrudd.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340