Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 07 mai 13, 14:49
Endret: 08 mai 13, 15:26
Endret av: Rafn

Opprinnelig postet av jinky

 

Jeg har stor respekt for deg og det du har gjort for klubben Rafn, men dette blir urealistisk. Tror du virkelig at Værste AS ut av ren og skjær godvilje vil gi bort 250 000 000+++kr til klubben?

 

250 mill ++ Hvor har du fått denne summen fra ?

Jeg snakker om den delen av Stadion som gjelder Sport. Dvs matta med tilhørende tribuner, garderober og klubbhus. Gjelden klubben har på dette er så vidt jeg erindrer et sted mellom 45-50 mill. Og til tross for at klubben betaler mellom 10-12 mill i året ( inkl leie av VIP ) så har ikke denne summen blitt noe mindre siden innflyttingen 2007.

Og verdien ved å ha fått til kunststykket "FFK fra Holmen til Værste-området" vil overstige dette beløpet mange ganger i årene som kommer.

Uten Stadion så ville prosessen med ny bydel enten vært skrinlagt, eller tatt uendelig mye lenger tid. Selvfølgelig har ikke de som sitter i klubbstyret i dag (meg inkl) noe større hjerte for klubben enn de som satt for 5 år siden. Men de som sitter i AS Styret har ikke hjerte for klubben på samme måte. De sitter der for å ivareta eiernes interesser. Og det er en vesentlig stor forskjell som mange ikke er klar over.

Det er viktig å vite og kunne skille på forskjellen mellom klubbstyre og AS Styre.Klubbstyret er valgt av medlemmene på en demokratisk måte. AS Styret er oppnevnt av eierne uten noen form for demokratiske valgprosesser.

Hvis du mener Følstad er rett for klubben så protesterer jeg høyt. Han satt i AS Styret når jeg kom inn i 2009 og er høyst delaktig i den økonomiske utviklingen klubben har fått. Han er også sterkt delaktig i at samarbeidsklimaet mellom klubb og AS er dårlig og nærmest fraværende.  

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340