Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

egkrist

Knøttespiller
Ble medlem: 01 mar 04
Innlegg: 64

Lagt til: 07 mai 13, 14:30

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av egkrist

 Det høres helt utrolig ut at FFK har sin egen Stalin. Det må jo gå helt til h...vete til slutt.

Det lille jeg hadde av optimisme for klubben forsvant når jeg leste dette.

Vi driver ikke og graver i dette for å ta motet fra supportere, snarere tvert imot: Hvis det finnes en bred og "omforent" forståelse av hvor skoen klemmer, ja da har vi sjansen til å få gjort noe med problemet. Ikke ti ville hester skal få meg til å tro at Værste vil kunne opprettholde en struktur hvis hele byens befolkning kjenner sannheten.

Problemet er vel blant annet at F-B, for eksempel, ikke driver skikkelig journalistikk og forteller byens befolkning hvordan tingene henger sammen. For noen ganske få år tilbake drev spesielt sports-journalistene god og gravende journalistikk, men det virker som om noen har lagt lokk på dette. Det finnes sikkert noen bånd mellom Værste og F-B, hvis en undersøker nærmere, vil jeg tro.

 

 

 

 

Mannen har jo fått holde på en stund. Det er vel ikke bare F-B som er feig. Jeg har hele tiden trodd at  fotballklubber ble styrt demokratisk, og da må det jo være en del tafatte  mennesker i styrene som  tillater at mannen får holde på som han selv vil. Bra at det finnes folk i klubben som Jan Rafn som tør å si  fra.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340