Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 07 mai 13, 11:00

Se på FFK gjennom de siste 5-6 år, og se på alle de gode spillerne som "har vært innom". Vi har hatt gode forsvarsspillere, midtbanespillere, gode kantspillere, gode angrepsspillere.

Hadde FFK hatt mulighet til å beholde, eller i det minste kunne påvirke de gode spillernes valg om framtid vha fornuftige lønninger (jada, sjøl gode spillere liker stabilitet og jeg vil tro de liker seg i Fredrikstad også, kanskje tilogmed bedre enn Oslo, Bergen, Trondheim osv) ville FFK vært helt i toppen av norsk fotball med jevnlig Europa-deltakelse.

Man kan aldri budsjettere med sportslig suksess, jeg er klar over det, men se for dere det beste materiellet vi har hatt de siste 5-6 år. Det hadde vært et kanonlag.

Problemet er at sportslige argumenter de siste 5-6 åra ikke har blitt tatt til følge. Man har valgt kortsiktige løsninger hele veien. Selger en som man får litt penger for, tar inn en leiesoldat i noen kamper på høsten som forsvinner året etter. Har et minimalt trenerapparat som ikke har kapasitet til det lille ekstra, må kvitte oss medspillere som har anstendig lønn som faktisk matcher konkurrentenes, vi vedlikeholder kampbanen vha frivillig arbeidskraft og drifter klubben på dugnad osv.

Dette lukter armod lang, lang vei, og det er for den vanlig Fredrikstadborger og supporter komplett uforståelig all den tid andre klubber i norge utretter langt mer med langt svakere forutsetninger.

Og hvorfor har vi endt opp der? Fordi FFK bruker flere millioner på sin stadion enn noen annen norsk klubb. Dette er millioner som andre klubber kan bruke i lønnspolitikk og som stabilisator i utviklinga av en spillertropp.

Ikke rart vi sliter i Adecco-ligaen når vi selger ut alt som har verdi ved første og beste anledning.

Stadion-konstruksjonen har et balletak på oss nå, og vi kommer ikke ut av det. Jeg er svært bekymra for framtida.

Værste må gjerne tjatre oss huden full av at "avtalen er lovlig og god for FFK" og et bondefanget klubbstyre må gjerne bekrefte Værstes historie, og skylde på dårlig økonomistyring, men det fjerner ikke kjensgjerningene: FFK underpresterer vanvittig tatt forusetningene i betraktning.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340