Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4665

Lagt til: 22 okt 12, 22:44

Opprinnelig postet av hasse33

Til tross for tap synes jeg det var positivt som Pusic, Halvorsen, Stene og Ramberg. Dette laget er for godt til å rykke ned.... jeg har ikke noe oversikt, men hvor mange 1 måls tap har vi i år ????

For godt til å rykke ned? Sprøyt. Vi kan utmerket godt komme til å rykke ned. Og Sogndal har også en drøss med ettmålstap (de har faktisk bedre målforskjell enn oss).

Men tapet i dag er bittert. Jævlig bittert. Det gjør rett og slett vondt. De drøyt 90 kilometerne hjem etter kamp kjennes som 300 etter en slik avslutning på kampen.

Synes vi fikk ganske lite ut av de situasjonene hvor vi fikk spilt fri en mann på kant. I hvert fall i forhold til hva Brann fikk ut av det (et mål, riktignok med god hjelp av dårlig keeperspill, og en straffe).

Nå begynner det å bli en fryktelig bratt bakke opp til trygg plass. Det er bare tre poeng, men som tidligere nevnt: Sogndal har igjen Stabæk og kan fort ta tre poeng der. Vi har igjen RBK og Molde, og kan ikke gjøre regning med poeng i de kampene. Ergo burde vi hatt poeng i dag, og nå vi ha seks poeng på de neste to for at det skal være realistisk med noe bedre enn 14. plass. Og en kvalik mot Sandefjord blir ikke enkelt.

Og skulle vi finne på å gi bort poeng mot Ulf på lørdag, er kvalik det beste utfallet ...

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24