Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 02 sep 12, 11:03

Tøff motstand for vår nærmeste konkurrent, Sogndal, i dag - de får besøk av Strømsgodset. Riktignok har sistnevnte lag noen spillere ute med skade og/eller karantene, men de skal fortsatt være gode nok til at det blir hardt for saftkokerne å få med seg tre poeng i dag.

Sogndal har hatt en sesong som minner mye om Sarpsborg 08 i fjor. Plukket bra med poeng i starten, for så å stoppe fullstendig opp. Etter seieren over Molde i april har de vunnet én kamp - hjemme mot Stabæk. De har fire strake tap, og dersom de taper i dag vil vi ha alle tiders mulighet til å passere dem i neste serierunde.

Stabæk begynner å få lang avstand opp til streken nå. I morgen tar de imot Rosenborg på Nadderud, og det kan komme flere spiker i kista.

Rundens godbit må vel sies å være Vestlandsderbyet mellom Brann og Molde i Bergen. Her tror jeg Solskjærs menn får det tøft - Brann mobiliserer nok litt ekstra - og vi kan fort få ytterligere utjevning i toppen. Det gjør ingenting med spenning i toppen, men det må gjerne være avgjort to runder før slutt, i og med at våre motstandere i de to rundene er Rosenborg og Molde.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340