Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 15 nov 11, 10:17

Opprinnelig postet av Per Egil

Piiroja stemples som skattesnyter

Kemneren i Fredrikstad har tatt arrest i Raio Piirojas millioneiendom. Estlenderen skal ha fått lønn i hjemlandet for å unngå norsk beskatning.

Det er vel ingen som er overrasket over dette?

Det er en grunn til at FFK og Piiroja var milevis unna hverandre da man skulle forhandle om ny kontrakt. Han hadde jo tross alt mistet en million nærmest skattefrie kroner i året da det nye styret kansellerte denne idiotiske "scouting"-avtalen i Estland. Dette var jo i hovedsak Piirojas lønn. Piiroja sier at han ikke visste noe om dette, men det er ren skjær løgn. Mannen har signert på denne idiotavtalen selv, og har i tillegg nytt godt av pengene.

Det er en grunn til at ihvertfall jeg ikke kunne funnet på å støtte denne "Behold Raio"-kampanjen fra i sommer. Da måtte supporterne samlet inn 3-4 millioner kroner. Og det på en 32-åring på vei nedover karrieremessig. Folk som har fulgt litt med i timen må ha forstått at FFK og Raio var milevis unna hverandre, og at de aldri i verden kom til å bli enige.

At Morgan Andersen har hatt en finger med i dette spillet overrasker heller ikke. Mannen er en kjeltring tvers igjennom.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340