Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 13 nov 11, 11:34

Uttaket til denne kampen bekrefter vel at selv om Drillo er gammal AKP'er, så er han stokk konservativ når det kommer til fotball Cool

På 90-tallet var han tidlig ute med sin analyitske tilnærming til spillet og det å utnytte hver enkelt spillers spisskompetanse. Der har andre senere utlignet forspranget.  Det Drillo da har igjen som gjør ham til en over middels god trener er evnen til å formidle oppgavene til spillerne, få dem til å tro på opplegget og følge det lojalt. Det har ofte fungert godt også i Drillos andre periode som landslagstrener. Men i en betydningsløs landskamp mot Wales er selv ikke Drillos evner som motivator gode nok til å få de etablerte spillerne til å yte sitt beste.

Av den grunn er det ekstra irriterende at ikke andre spillere får prøve seg. Drillo hadde vel ikke ventet at de vante traverne skulle gi jernet i denne kampen? Jeg gir min tilslutning til Plankekælls innlegg, og konkluderer med at landskampen ga oss følgende:

  • Ingen nyttige erfaringer
  • Et flaut resultat som antagelig sender oss et par plasser videre ned på FIFA-rankingen
  • Null underholdning (med mindre man regner med keepertabben til Wales, eller setter pris på godt kontringsspill fra motstanderlaget, slik som ved 3-1)

Når det kommer til meninger om spillesystem, formasjoner og så videre blir det meningsløst å diskutere dem på bakgrunn av denne kampen. Det samme gjelder trenerspørsmålet. Jeg mistenker at både spillerne og Drillo selv egentlig gir blanke, og at denne kampen ble spilt kun fordi det uansett var internasjonal dato.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340