Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 13 nov 11, 10:35

Det er treningskamp mot Wales, og vi starter kampen med en 35-åring som midtstopper. Han er rask og duellsterk, men ubrukelig med ball langs bakken. Nei, jeg snakker ikke om Vidar Martinsen, men Kjetil Wæhler. Hva er vitsen? Er det ikke bedre å prøve ut feks Even Hovland i en slik kamp??

Espen Ruud på høyreback. Hvor er potensialet i denne spilleren? Spiller dessuten en møkkakamp. Vi har Tippeligaens beste back Lars-Christoffer Vilsvik (Godset) på benken som ikke får et eneste minutt spilletid i denne kampen. 

Vi har et par unge lovende utrolig gode ballspillere på midtbanen som vi kunne prøvd ut i denne kampen. Jeg nevner feks Magnus Wolff Eikrem, Harmeet Singh og også vår egen Etzaz Hussain. Det er i slike kamper slike spillere må prøves ut. De er kanskje ikke gode nok akkurat nå, men kanskje om et års tid. Men la de få spilletid.

Hvor er Marcus Pedersen? Hvor er Vegard Forren? Hvor er Mos Abdellaoue? De skal jo også være med i denne troppen for å få prøvd seg litt.

Thomas Sørum satt på benken hele kampen selvsagt. Hva er vitsen med å ta han ut i troppen hvis han ikke får spilletid på banen? Det samme skjedde på Even Hovland sist landskamp. Totalt bortkasta.

En annen spiller som kunne fått lov til å kjenne litt på nivået i denne kampen er AaFKs gode keeper Sten Grytebust på 21 år. Men neida, vi kjører heller på med Espen Bugge Pettersen som aldri i livet blir noe bedre enn han er nå.

Markus Henriksen skal også være med i en slik tropp.

Jonathan Parr... ja, hvorfor er han med? Aldri i verden god nok for dette.

Simen Brenne (30) sitter også på benken. Drillo ser vel potensialet i spilleren kanskje? Nei, vent. Det er jo 2011, ikke 1999. Hva i allverden er vitsen med Simen Brenne på landslaget? Han blir ikke noe bedre med tiden, og han er heller ikke god nok for en førsteellever. Nei, slipp da heller til yngre krefter som kan bli gode nok på sikt.

Sist, men ikke minst. Drillo må avløses av en trener som lar spillerne få lov til å spille fotball. Men med den kompisgjengen i NøFF skjer det aldri. De mener seriøst Drillo er verdens beste trener og at vi i miniputtfotballandet Norge har verdens beste trenerkompetanse på alle områder. Nils Johan Semb gjør sikkert mye bra i sin jobb, men det å ansette trener har han ikke greie på. Hva med å se utenfor norges grenser? Feks se til Danmark, Nederland eller Sverige? 

Jaja, så lenge Drillo har full tillit blir dette laget aldri noe bedre. Lange baller, best uten ball, vinne andreballer osv holder ikke. Pasninger på tvers og støttepasninger for å hvile seg med ballen i laget er fy-fy-fy. Nei, her skal vi på død og liv slå ballen fremover ved enhver anledning. Bare mas og tjas og lett for motstanderen å lese.

Og jo, å begrave 4-4-2 etter 14 minutter blir så latterlig at jeg finner ikke ord. Man må fortsette med denne formasjonen kampen ut hvis man vil trene seg på den. Da får man heller tape kampen 6-2 og heller ha prøvd.

Hvis noen hørte hva Kjetil Rekdal mente om dette latterlige landslaget etter kampen må jeg bare si meg fullstendig enig.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340