Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ghost of Sparta

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 21 okt 11, 19:51
Endret: 21 okt 11, 22:10
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Bedreviteren


Tror først og fremst vi må ha en ny trener. En trener som klarer å selge budskapet til spillerene og som har et budskap å selge. Sånn som det har blitt nå burde laget ha blitt bedre i løpet av sesongen. I stedet har pila pekt rett nedover etter en fantastisk oppkjøring og tidvis ganske god første halvdel av sesongen. Tror rett og slett ikke Aune har mer å selge spillerene. Savner også en trener som skaper glød og entusiasme hos spillere og publikum. Uansett hvem som har trent FFK de siste 10 åra har dem gjort nettopp det og spesielt på hjemmebane. Dette har etter min mening vært nesten totalt fraværende dem siste to åra. Unntaksvis play off og ett par "happeningskamper" i år.

                     Dessuten mener jeg vi trenger noen brytninger og diskusjoner i klubben, alle blir for like, enige, og på en måte er kun en big happy family. Savner rett og slett litt temp. Og misfortå meg rett, da mener jeg selvsagt ikke noe a`la oppgulpsperioden med Henriksen. Men det blir for pent, pyntlig og dårlige resultater. Og til syvende og sist er det prestasjoner og resultater som gjelder. Og dem er etter min mening altfor dårlige sett i forhold til det mannskapet vi har til tross for sin ganske unge alder.

 

Fulstendig enig. Vi hadde en fantstisk sesongstart i fjor også, så hadde vi en skikkelig nedtur, ikke bare i resultater, men også i spillet, bare flaks (2 straffer mot B/G som snudde 1-0 til 1-2, vi spillte like ræva hele kampen og B/G hadde mer enn nok sjangser til å snu det igjen og stikke av med alle tre poenga), og enkletmannsprestasjoner (Borges) som gjorde at vi spiller tippeliga i år. Uansett om vi klarer oss eller ikke, trenger vi en ny trener for å ikke ende opp som heiselag, som AaFK var noen år. Vi trenger en trener som kan motivere spillerene, som kan lære av sine feil, etc.

Ang spillere, så er vi nødt til å ha rene bekker, potetløsningene som vi har nå fungerer ikke over tid. Greit nok, de vi har gjør kanskje en ok jobb bakover, men stort sett en elendig jobb fremover. Sjelden dobler vi på kant, med løpssterke bekker, og er Valencia skadet (noe som han er mesteparten av sesongen) samtidig som askar er ute, har vi ingen som slår bra innlegg fra kant.

Opprinnelig postet av matsinho

Kommer litt ann på om vi får Keene, han er jo en sånn spiller. I tillegg er hverken Horn eller Hussain redd for å bruke kjeft, mens jeg i tillegg tror Borges er god til å gi konstruktive meldinger.

 

Borges er ikke her til neste år.

---------------------------

"Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight? They never mention that part to us, do they?"
- George Carlin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340