Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 13 okt 11, 19:41


 

Norsk fotball er i krise om dagen . Fotball Norge har hatt en gedigen opptur på supporterfronten på 2000 tallet, med de 2 siste årene har det sakket akterut ..

Det som var forutsigbart, nytt, morro og frigjørende. er nå usikkert, vrient og dyrt. Før så kunne man sette seg ned å planlegge turene allerede når terminlisten kom ut . Nå er dette mye mere uforutsigbart , man må bare finne seg i at tv 2 kan skifte kampdato få uker før kamp. At du og 500 andre supportere har bestilt hotell for å se fotballkamp bryr de seg fint lite om .

Eksempel 1 : Vi i Supras hadde tenkt å satse veldig for å dra på årets første bortekamp mot Ålesund . Vi hadde faktisk stablet så mange som 20 gutter på beina( noe som er mye på en lang tur for oss) . Vi hadde vel praktisk talt bestilt plass på Plankehaugen sin buss og bokka hotell . Men så fikk vi beskjeden . Kampen er flyttet til mandag . Da hadde brått ingen anledning til å dra, for man må prioritere jobb og skole .

Eksempel 2 Plankehaugen hadde tenkt til å ha storinnrykk til ullevåll mot Enga .. Det har kommet meg for øret at ekstra billige busser og et godt gammeldags vors i Oslo var på plakaten. Dette blir naturlig nok langt vanskeligere å gjennomføre på en mandag . Man hadde max fått med seg 2 busser med folk som går på tygd + noen som hadde stressa seg hjem fra jobb denne mandagen .. Man dropper da naturlig nok vors og billigere buss .til denne kampen.

Kan også nevne at Supras hadde tenkt til å ha dette som årets tur . Dobeltdekkeren var allerede bestilt en uke før mandags kampen ble offentliggjort.. At vi hadde klart å fylle den er jeg sikker på ..Men så var det det med å få med folk med på mandager. Skole og jobb er stikkordene .

Personlig syns jeg en slik boikott er viktig for å få igang en debatt om hvordan Norsk fotball skal fremstå .. Hvordan vil vi at den norske modellen skal være ? For øyeblikket lever vi i en verden der vi tror at vi kan drive på samme vilkår som premier league omtrent ..

Faktumet er at norsk fotball generelt er i krise. Det er mange prinsipper og moraler som må tas opp til dagsorden i både klubb og i norsk toppfotball.

Vi må sammen finne en rød tråd som både supporterne, klubbene, toppfotballen og tv kan leve med . For en ting er sikkert! I lille Norge så kan vi ikke leve uten hverandre !

Derfor syns jeg det er viktig for både supporterne og norsk fotball at det har blitt aksjonert fra samtlige supporterklubber på mandags kamper i år..Noen viktige punkter som bør ses nærmere på, og legges mere tilrette med..

  • Tidligere bestemmelser av kampdatoer . At man kan forandre kampdato 2 uker før er uholdbart for supporterne som har kjøpt og betalt en billett. Det gjør også planlegging av bortekamper og div arrangementer vrient.

  • Det er en kjent sak at lørdager og søndager generelt trekker flere folk på kampene . Det gjør det også lettere å lage en helt spesiell ramme rundt om i byen. For Fredrikstad sin del så betyr dette mye for næringslivet. En yrende by som er krydret med de røde og hvite fargene overalt med lystige stemmer som skal på kamp allerede fra morgentimene . Magen kribler litt ekstra i helgene.

  • Jeg syns prisene på stadion er generelt veldig dyre i Norge . Jeg trur man kan vente seg en tilskuervekst hvis man senker prisene som er vell overdimensjonerte for Norsk fotball.

  • Jeg tror 5 fastsatte kamptidspunkt iløpet av lørdag og søndag hadde vært perfekt.

    Kl 4, 6 og 8 på lørdager og 6 og 8 på søndager. Fredag kl 8 kan også være en grei løsning på spesielt utvalgte kamper .

  •  Om det er lurt å trekke ut sessongen til uti desember er også noe som kommer til å bli sterkt satt på prøve denne høsten .

  •  

---------------------------

Dont worry, be happy!!! :D


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340