Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rasle

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1077

Lagt til: 11 okt 11, 22:40

Fikk følgene mail av PH i kveld:

Opprinnelig postet av Mail fra Plankehaugen

Som de fleste sikkert har fått med seger kampen mot Vålerenga lagt til Mandag 31. Oktober. Det vil ikkebli noen organisert tur og dermed heller ingen organisert stemningdenne dagen. Beslutningen er tatt på bakgrunn av stor misnøye overat vi blir tildelt vår syvende mandagskamp i år (Vår niende totaltmed de som var fastsatt til 25. April og 16. Mai før sesongen.)Vålerenga på Ullevål er en kamp som alltid trekker mange folk fraFredrikstad, og Plankehaugen hadde planlagt et arrangement førkampen. Planene ble naturligvis skrinlagt da kampen ble flyttet.Mandagskamper begrenser sterkt folks muligheter til å følge lagetsitt på bortebane, og til å lage den atmosfæren vi ønsker rundthjemmekamper. Vi har også sett oss lei på den ujevne fordelingen,Fredrikstad har som nevnt ovenfor fått syv mandagskamper i år.Strømsgodset har til sammenlikning ikke fått én eneste en. Vi har forståelse for at TV2, somhar lagt svært mye penger inn i norsk fotball, benytter seg avmulighetene de har fått i! medieavtalen. Det foreligger tydeligvisingen retningslinjer på hvor mange kamper et lag kan få flyttet.Retningslinjene, kanskje snarere en mangel på dem, viser at NFF hartenkt for lite på de som følger norsk fotball fra tribunene iforhandlingene til nåværende avtale. Forhåpentligvis endrer detteseg med den nye avtalen som trer i kraft i 2013.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer tilå holde seg hjemme denne dagen, til de som reiser ber vi om at deresammen med Klanen holder «hold-kjeft» markering de 10. førsteminuttene av kampen.

Støtt «Fotball skal spilles ihelgen»!

Mvh. Styret i Plankehaugen

 

For noe forbanna tull. Ja mandagskamper er noe dritt og vi har sikkert fått for mange men ta opp dette ETTER sesongen og ikke la det gå ut over klubben. Vi ligger fortsatt utsatt til og trenger alle poenge vi kan få.

Er selvfølgelig klar over at ingen nektes å dra men enda fler vil holde seg hjemme etter en slik oppfording.

Hva tenker dere andre om dette?

---------------------------

15 september 2002: FFK-Kvik Halden 7-1


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340