Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rasle

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1077

Lagt til: 03 okt 11, 00:07

Opprinnelig postet av Arte et labore

Vi mangler kanskje også en "drittsekk" som pisker opp spillerne i løpet av kampen. Som tør å bruke kjeft når det trengs.

Den såkalte "drittsekken" føler jeg vi har i Jørgen Horn! Og da tenker jeg ikke på kjeftinga på dommeren, for det er noe av det som må bort. Har utrolig sansen for han som spiller og ønsker at han får kapteinsbindet neste år.

Håper han signerer en langtidskontrakt etter sesongen så vi kan bygge laget rundt han, Dure, Jabbie, Hussain og Tarik. Da har en vi en god, ung og meget talentfull sentrallinje som forhåpentligvis kan bli her noen sesonger.

Også enig i at en keeper i "Ørlund-klassen" hadde vært supert men en slik keeper koster. Kanskje mer enn det vi har. Ser ingen grunn til å bytte ut de to vi har med mindre Jokke virkelig finner gull.

Ellers ønsker jeg meg en ny høyreback (med mindre Myrie brått skulle bli god) og to spisser. En stor og sterk som er god på hodet og scorer mye mål og Sogndals Ole Jørgen Halvorsen.

Til sist må jeg si at jeg er helt overbevist om at stabilitet både i spillerstallen, på trenersiden og ikke minst i ledelsen er det aller viktigste nå. La folka som startet den utrolige vanskelige jobben med å redde klubben for 2 år siden få lov til å fullføre prosjektet. Rom ble ikke bygget på en dag, og det gjør heller ikke en fotballklubb.

---------------------------

15 september 2002: FFK-Kvik Halden 7-1


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340