Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 02 okt 11, 23:12
Endret: 02 okt 11, 23:13
Endret av: Arte et labore

Hele laget har nok gått av erfaringen fra i år. Mange unge spillere som ikke har spilt på dette nivået før er en erfaring rikere til neste år.

Syns mange av brikkene begynner å falle på plass allerede. Vi har nå et arbeidsjern og en kreativitet på midtbanen med Jabbie og Hussain. Vi har nå en målscorer i Tarik, som får nyte godt av Hussain hele neste sesong. Tror vi hele tiden tar små skritt mot det bedre.

Det jeg savner er en matchvinnende keeper. Staw og Masalin gjør en helt grei jobb, men de er ingen Ørlund som alene kan berge flere poeng i løpet av en sesong. Vi mangler kanskje også en "drittsekk" som pisker opp spillerne i løpet av kampen. Som tør å bruke kjeft når det trengs. Håper også at det kommer enn en luftsterk spiss som også kan gjøre ting helt på egenhånd. Vi scorer ikke akkurat mye på cornere og innlegg på hodet.

Vi må også få ned antall gule kort. I hvert fall av det håpløse slaget som Horn sitt ente gule kort på grunn av kjeftbruk og andre dumme ting.

Dommerne har nok ikke veldig mye imot FFK, men man husker som regel bedre dommeravgjørelser som går i mot enn for. Dommerne har like mye imot FFK som TV2 (som enkelte hevdet for to år siden) hadde. Altså ingenting.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340