Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 31 aug 11, 22:04

Opprinnelig postet av foyn


Nei, nå skjønner jeg ikke stort labore..

Nå har du i samme tråden argumentert med

1) I FFK støtter man laget uansett

2) Mot Løv-ham så valgte man å ikke møte siden det var en walk-over og da trenger man ikke møte opp for å støtte..

Det var mye tomme seter mot godset, men den ble jo 1-1. Vil det si at man hadde forregnet seg eller var det noe så trivielt som dårlig vær som holdt de uansett støttende borte ?

Siden det alltid er fullt mot sarp, så kan vi altså konkludere med at det ikke er noen walk-over. Det var hyggelig å høre

Selvsagt, det finnes enkeltkamper der man ikke møter opp på stadion (engasjementet i og rundt klubben er ikke mindre av den grunn). Det var veldig bokstavelig du skulle ta "støtte laget uansett", men når man har lite med andre argumenter mot det vi egentlig diskuterte, så henger man seg vel gjerne opp i slike detaljer og trekker mest mulig ut av det.

Selvsagt er det ikke noe walkover å møte smurfene, det har vel resultatene vist? Men rivaliseringen og at vi i hvert fall ikke skal ha overtall av smurfer på stadion var vel så avgjørende faktor vil jeg tro. I Sarpsborg har man vel egentlig gitt opp allerede, ellers så hadde det vært nesten utsolgt nå.

Regner uansett med at tilskuersnittet går opp igjen til neste år, ettersom de fleste sarpingene atter en gang vender tilbake til Fredrikstad etter at smurfene har rykket ned. Selv om stadion tar 12 000 tilskuere, så betyr ikke det at vi skal fylle den ved hver kamp. Stadion er stor nok til at de fleste får plass på de store kampene. Det var i særp de klaget over at de kun fikk inn 5000 på kampene, for det var jo altfor lite! Det er vel kun et par kamper som har vært fullsatt til nå...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340