Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 13 jul 11, 22:54

Opprinnelig postet av Knuty

Anbefaler for øvrig folk å lese Jockes kommentarer i live-dekningen av dagens kamp, mye fornuftige tanker. Ingen tvil om at han er en kjemperessurs for FFK.

Hospitering av juniorspillere opp mot A-laget?

Opprinnelig postet av Joachim Jonsson

Det var noen igår som lurte på hvordan det lå an med Juniorspillere opp mot A-laget innfor neste år. Vi har en god hospiteringsordning der de spillere som over tid er best på Juniorlaget får trene med A-laget. Even som følger spillerne daglig har en meget tett dialog med TFA og TA rundt. Til nå er det flere spillere som trent med A-laget, Ole, Simen, Sabah, Sanpreet, Eirik, Håvard og Emil er vel de spillere som vært oppe på A-lagstrening. Nåløyet for å få kontrakt er trangt noe det naturligvis også skal være men muligheten er absolutt til stede. Det vil bli presatasjoner over tid som fører til A-kontrakt.
 

Eget Guttelag i FFK i 2012?

Opprinnelig postet av Joachim Jonsson

Vi som klubb har en målsetning at til enhver tid ha 50% Østfoldspillere i troppen, så fokuset på utvikling av unge spillere vil være stor i årene som kommer. Et ledd i det er en ambisjon om å starte guttelag i 2012 for at få mer påvirkning på spillerne i yngre alder. Flere av de andre Tippeligalagene har også startet med guttelag og hatt god effekt av det.
 
I forhold til fremdriften så bør vi nok ha avgjort det med guttelag i løpet av august. Kamparena er heller ikke avgjort, det kan gost bli at vi mener at G19 ØStfold er beste kamparenaen.
 
Uten at vi har treningsfasiliteter sikret så blir det ikke startet noe Guttelag. At vi får på plass treningsfasiliteter er det viktigste av alt for klubbe. Jobbes enormt med det og vi trur vi får det på plass
 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340