Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens G Best

A-lagspiller

Ble medlem: 03 jul 07
Innlegg: 635

Lagt til: 01 jun 11, 13:52
Endret: 01 jun 11, 14:13
Endret av: Jens G Best

Når klubben har som målsetning å utvikle toppspillere fra egne rekker må de gi de utfordringer å strekke seg etter, men også gode opplevelser som gir tro på egen kompetanse. Å spille på et stort anlegg som stadion, sammen med noen av de mer etablerte spillerne, kan være slike opplevelser for juniorspillerne.

Det kan også bidra til at det kommer mer folk på kampene, som kan gi mer inntekt til junioravdelingen, og erfaring for unggutta i å spille foran et noe større publikum enn de er vant med. I tillegg blir det for dumt om den første gangen en egenutviklet spiller får smake kampgresset på stadion er foran 12000 publikummere i en tippeligakamp, når det er fullt mulig å gi den treninga i forkant. Solskjær trakk frem at de av og til spiller kamper på old trafford i et intervju i fjor høst, som viktige treningssituasjoner for United sine rekrutter.

I tillegg bør fotball i Østfold på denne tiden av året kunne spilles ute, og som andre har nevnt så er det faktisk hjemmebanen også for 2-. og juniorlaget, ihvertfall frem til FFK har et annet alternativ.

Jeg synes det er rart om ikke gresset tåler mer enn a-lagets 2 kamper per måned, men uansett kunne man benyttet muligheten nå når det er spillepause i tippeligaen?

Fikk det bekreftet på mail nå at kampen mot Lille Tøyen spilles; inne i Østfoldhallen førstkommende torsdag kl. 18.00.

 

---------------------------

Svaberget for alltid!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24