Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 08 mar 11, 09:10

Opprinnelig postet av palajoha

Som mangeårig tillitsvalgt i breddeidretten blir jeg småprovosert av at en ansatt i FFK som har omsatt for 70-80 millioner i året i mangfoldige år presterer å klage på dårlige treningsforhold. Kanskje han heller bør være misfornøyd med sin egen klubbs prioriteringer? FFK burde jo selvsagt lagt penger i en treningsbane med undervarme framfor de mange "rare" tinga de har brukt penger på. Når klubber som Trosvik, Selbak, Kråkerøy, Greåker, Torp og til og med Trolldalen makter et løft som en kunstgressbane er (kanskje opp til 2-3 ganger årsomsetning), så burde vel FFK fått til noe etter 8 år på øverste nivå. Skam dere,FFK! Slutt med sytingen og klagingen og løs det heller selv! Men det er lettere å se flisen i andres øyne enn bjelken i sitt eget!

Flott innlegg. Jeg er helt enig med deg. 

Istedet for feks "talentspeiding" i Estland (!!!) i x-antall år, syke sign-on-fees på overganger, svære fallskjermer til Gud og hvermannsen hadde det kanskje vært en liten idé å styrke treningsfasilitene og fasilitetene i seg selv (eks vegg på PH-tribunen). Et guttelag MÅ også på plass snart. Byprosjektet er ikke godt nok.

Dette er kritikk til FFK før Svein Johannessen engasjerte seg i klubben vinteren 2009/10. Nå blir de riktige grepene tatt, men det tar tid å få orden på økonomien.

Nå har man ikke råd til treningsbane med undervarme, og vil heller ikke få råd til det på en lang stund hvis man ikke får inn nærmere 7-8 millioner i frisk kapital. Det betyr spillersalg i mitt hode. Vi har jo også pengesterke folk i denne byen, men den mest pengesterke har dessverre gått under jorden. Synd for FFK. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340