Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 27 jan 11, 19:52

Opprinnelig postet av Anne

Så du mener du har bak grund for og si at pasienten er febefri ?? Med hvaslags beleg da, bortsett fra at du ønsker at den er det ?? Er det med bakgrund i tillskuer tall til sommeren, er det med bakgrunn i at du vet at de har nåd, eller økt sine sponsorinntekter. At de er enig med enkeltspillere om lønnsnedganger og sparer penger på det. Med grunnlag i at trenerkabalen er løst og alt går mye bedre. Syntes heller ikke du skal vere sarkastisk på vegne av andre når du heller ikke kan si hvorfor alt går mye bedre. Mulig Svein ikke har kostet opp alt som er ennå, han er et mennske og ikke en gud han heller. Tar tid å lage gull av gråstein, og ja jeg er en suporter også:-)

Sannsynligvis mye mindre bakgrunn enn deg tror jeg, du har visstnok inside info eller?

Den bakgrunn jeg har for å si at pasienten er feberfri og i bedring, (merk at jeg ikke har friskmeldt pasienten) er kun hva jeg leser i media og slik jeg oppfatter stemningen rundt klubben offisiellt. Jeg tror på grunn av intuisjon og omtale at det går i rett retning.

Du Anne, som kommer med visse påstander om lønninger, sponsorinntekter og budsjetter gir intet inntrykk av at det er annet enn spekulasjoner det heller.

Har du noen kilder å vise til?

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?
Blir det mer MENNESKAPT TEMPERATURØKNING nå så fryser jæ`hjæl!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340